What’s in a name

“De kunst zit niet zozeer in het zien van nieuwe dingen, maar in het kijken met andere ogen”

De schoonheid van transport, verstild in een dynamisch beeld. Dat wil ik graag laten zien.

Mijn naam is Rolf Baas, transportfotograaf. Logistiek opgeleid en sinds 1992 werkzaam in de branche. Als werknemer en ZZP-er heb ik diverse (toonaangevende) logistieke bedrijven en bedrijfsculturen leren kennen. Mijn logistieke expertise ligt zowel in transport als in magazijn omgevingen. Besloten om 25 jaar werken ìn de logistiek te verruilen voor het kijken nààr de logistiek.

Mijn liefde voor logistiek combineer ik daarmee met mijn passie voor fotografie. Ik focus me primair op de dynamiek in het transport, maar fotografeer daarnaast ook in opdracht. Als geen ander weet ik hoe trots transportondernemers zijn op hun bedrijf en op hun wagenpark. Ik zie het als mijn uitdaging om jou met mijn ogen te laten kijken naar iets wat je al kent.

rolf baas profiel2 018

Beelden bestellen

Dit is een selectie van de beelden die je kunt bestellen. Klik op één van de foto's om alle foto's uit de beeldbank te bekijken.

Zoek je specifieke beelden van je wagenpark?

Maak een afspraak voor een foto op maat.

logo still on the move diap
onderdeel van ATLOS Logistiek & Fotografie

logo dupho

Rolf Baas
M
: +31 (0)6 45060860
E: rolf@stillonthemove.eu 

  

AVG wetgeving

Om te voldoen aan de voorwaarden van de nieuwe AVG-wetgeving, worden geen gepersonaliseerde foto’s zichtbaar op de openbare delen van de website. Dit betekent dat op deze pagina alleen foto’s worden getoond met onleesbaar kenteken en waarop chauffeurs niet (duidelijk) herkenbaar zijn. Het tonen van bedrijfsnamen valt niet onder de AVG-wetgeving.

Op de beveiligde bedrijfspagina’s zijn de foto’s wel gepersonaliseerd weergegeven. Het is aan deze bedrijven om hier de keuze te maken wat gewenst is. Volledige privacyverklaring