“Op bijzondere momenten op bijzondere plaatsen de dynamiek van transport in beeld brengen”.

Dat is het concept van stillonthemove.

Na een kritische selectie worden de beelden geplaatst in beveiligde bedrijfsspecifieke mappen.

Met een login krijg je toegang tot je bedrijfsspecifieke foto's en word je geïnformeerd zodra nieuw beeldmateriaal beschikbaar is.

Via de webshop bestel je eenvoudig digitale bestanden en de meest voorkomende producten voor aan de muur. Voor andere afmetingen, producten of bewerkingen neem je eerst contact op.

Rechten:

Bedrijfsspecifieke digitale bestanden zijn na aanschaf volledig rechtenvrij te gebruiken tot het geleverde formaat van 3500 pixels lange zijde. Het vermeerderen voor commerciële doeleinden en verkopen aan derden is voor deze bestanden toegestaan.

Algemene stockfoto bestanden (digitaal) kunnen door iedereen worden aangeschaft en zijn daarmee in de rechten beperkt tot gebruik voor eigen bedrijf. Het vermeerderen voor commerciële doeleinden en het verkopen aan derden is voor deze bestanden dan ook niet toegestaan.

Afdrukken zijn van hoogwaardige kwaliteit, worden geprint op fine art papier en kunnen geplakt worden op diverse ondergronden.

Beelden bestellen

Dit is een selectie van de beelden die je kunt bestellen. Klik op één van de foto's om alle foto's uit de beeldbank te bekijken.

Zoek je specifieke beelden van je wagenpark?

Maak een afspraak voor een foto op maat.

logo still on the move diap
onderdeel van ATLOS Logistiek & Fotografie

logo dupho

Rolf Baas
M
: +31 (0)6 45060860
E: rolf@stillonthemove.eu 

  

AVG wetgeving

Om te voldoen aan de voorwaarden van de nieuwe AVG-wetgeving, worden geen gepersonaliseerde foto’s zichtbaar op de openbare delen van de website. Dit betekent dat op deze pagina alleen foto’s worden getoond met onleesbaar kenteken en waarop chauffeurs niet (duidelijk) herkenbaar zijn. Het tonen van bedrijfsnamen valt niet onder de AVG-wetgeving.

Op de beveiligde bedrijfspagina’s zijn de foto’s wel gepersonaliseerd weergegeven. Het is aan deze bedrijven om hier de keuze te maken wat gewenst is. Volledige privacyverklaring