Heb je een transport bedrijf en wil je ook de foto's van je bedrijf zien wanneer die zijn gemaakt? Vraag dan een gratis account aan! Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Na de aanvraag ontvang je inlog gegevens per mail. Mochten er nog geen foto's van je bedrijf gemaakt zijn, dan is je fotomap nog leeg. Wij plaatsen je foto's wanneer deze zijn gemaakt. Via een e-mail wordt je op de hoogte gehouden na het plaatsen van nieuwe foto's.

Beelden bestellen

Dit is een selectie van de beelden die je kunt bestellen. Klik op één van de foto's om alle foto's uit de beeldbank te bekijken.

Zoek je specifieke beelden van je wagenpark?

Maak een afspraak voor een foto op maat.

logo still on the move diap
onderdeel van ATLOS Logistiek & Fotografie

logo dupho

Rolf Baas
M
: +31 (0)6 45060860
E: rolf@stillonthemove.eu 

  

AVG wetgeving

Om te voldoen aan de voorwaarden van de nieuwe AVG-wetgeving, worden geen gepersonaliseerde foto’s zichtbaar op de openbare delen van de website. Dit betekent dat op deze pagina alleen foto’s worden getoond met onleesbaar kenteken en waarop chauffeurs niet (duidelijk) herkenbaar zijn. Het tonen van bedrijfsnamen valt niet onder de AVG-wetgeving.

Op de beveiligde bedrijfspagina’s zijn de foto’s wel gepersonaliseerd weergegeven. Het is aan deze bedrijven om hier de keuze te maken wat gewenst is. Volledige privacyverklaring